administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • VUKOTA GOVEDARICA U POSJETI PETROVU
  Petrovo, 18.1.2017

  U radnoj posjeti opštini Petrovo danas je boravio predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica, koji je sa rukovodstvom opštine razgovarao o stanju u ovoj lokalnoj zajednici, problemima i planovima za naredni period.

 • OTKAZANO PLIVANJE ZA ČASNI KRST
  Petrovo, 18.1.2017

  Prema saopštenju Organizacionog odbora, objavljenom na društvenoj mreži Facebook, za sutra najavljeno plivanje za Časni krst na Orlovom jezeru u Petrovu neće se održati.

 • I OVE GODINE PLIVANJE ZA ČASNI KRST NA ORLOVOM JEZERU
  Petrovo, 13.1.2017

  U Petrovu će na veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje - 19. januara biti organizovano plivanje za Časni krst.

  Plivanje za Časni krst biće održano na lokalitetu Orlovo jezero, a okupljanje učesnika predviđeno je za 11.00 časova. Prema programu, u 12.00 časova pristupiće se osveštanju krsta i plivanju, nakon čega će oko 13.00 časova načelnik opštine Petrovo Ozren Petković pobjedniku uručiti zlatnik.

 • ČESTITKA
  Petrovo, 12.1.2017

 • UPOZORENjE KOMUNALNE POLICIJE NA OBAVEZU ČIŠĆENjA SNIJEGA
  Petrovo, 11.1.2017

  Komunalna policija opštine Petrovo uputila je upozorenje građanima ove opštine, vlasnicima ili korisnicima stanova, vlasnicima ugostiteljskih, trgovačkih ili drugih poslovnih prostorija, da su dužni održavati čistoću oko svojih objekata i redovno uklanjati snijeg i led sa površine na udaljenosti 3 metra od objekta, s tim da se snijeg ne smije odlagati na kolovoz ili trotoar.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti