administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • REKONSTRUKCIJA DOMA ZDRAVLJA – U TOKU ZAVRŠNI RADOVI
  Petrovo, 27.11.2014

  Rekonstrukcija objekta Doma zdravlja „Ozren“ u Petrovu ušla je u završnu fazu. Urađen je novi krov, zamijenjena stolarija, kompletne elektro instalacije u prizemlju, okrečeni unutrašnji zidovi, stavljene nove podne obloge, vanjski zidovi obloženi su stiroporom i stavljena fasada. Ostalo je još da se uradi pregrađivanje određenih prostorija i recepcija na porodičnoj medicini. Očekuje se da će svi radovi biti završeni u narednih petnaest dana.
  Pri kraju su i radovi na izgradnji ambulante porodične medicine u Karanovcu, gdje je ostalo još da se urade podne obloge i sitni detalji.

 • POMOĆ HUMANITARNE ORGANIZACIJE WORLD VISION – KOZE I OVCE ZA POLJOPRIVREDNIKE
  Petrovo, 24.11.2014

  Humaniratna organizacija World Vision u saradnji sa Austrijskom agencijom za razvoj (Austrian Development Cooperation – ADC) obezbijedila je 46 grla koza i 31 ovcu koje su danas podijeljene poljoprivrednicima iz opštine Petrovo koji su pretrpjeli štete od poplava i klizišta proteklog ljeta.

 • JAVNI OGLAS O PRODAJI NEPOKRETNOSTI PUTEM USMENOG JAVNOG NADMETANJA
  Petrovo, 24.11.2014

 • POMOĆ NJEMAČKE VLADE ZA REKONSTRUKCIJU VODOVODNE MREŽE
  Petrovo, 20.11.2014

  Zahvaljujući donaciji ambasade Savezne Republike Njemačke u BiH javno komunalno preduzeće „Voda“ Petrovo trajno i kvalitetno će sanirati veliki kvar na vodovodnoj mreži u Petrovu, zbog kog je nekoliko stotina domaćinstava, nakon poplava u avgustu, danima bilo bez vode.

 • "NAPCO BEDS FACTORY" DRUŠTVENO ODGOVORNA FIRMA
  Petrovo, 19.11.2014

  Preko tri stotine radnih mjesta na kojima su zaposleni građani opštine Petrovo najvažnija je korist od firme „Napco beds factory“ za lokalnu zajednicu, ali i pored toga postoje brojni primjeri i dokazi da je ovaj privredni subjekt, čiji je vlasnik Holanđanin Denis Kornelisen, opredijeljen da radi za dobrobit cijele zajednice. Tako je ova firma u proteklom periodu, između ostalog, pomogla u opremanju dječije igraonice u Petrovu, pomoć je pružena i pojedincima poplavljenim u majskim i avgustovskim poplavama, a posebnu zahvalnost im duguju članovi uprave i igrači fudbalskog kluba „Ozren“ Petrovo. Naime, pored pomoći u nabavci opreme „Napco beds factory“ ovom klubu je pritekao u pomoć nakon treće ovogodišnje elementarne nepogode, kada je grad uništio krov na svlačionici kluba i voda prodrla kroz plafone u unutrašnjost prostorija. Zahvaljujući ovoj firmi, koja je preuzela kompletno finansiranje, objekat svlačionice dobio je novi limeni krov.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti