administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • PRODATE DVIJE VIKENDICE U KALUĐERICI
  Petrovo, 18.12.2014

  Dana 17.12.2014. godine održana je licitacija za prodaju dvije vikendice u Mjesnoj zajednici Kaluđerica, vlasništvo opštine Petrovo, i to vikendica površine 37 m2 sa pripadajućim zemljištem površine 186 m2, sa početnom prodajnom cijenom od 8.779,68 KM i vikendica površine 76 m2 sa pripadajućim zemljištem površine 249 m2, sa početnom prodajnom cijenom od 16.442,88 KM. Na licitaciji su bila prisutna tri učesnika, i to: Đuranović Dragić iz Kakmuža, Jović Radislav iz Petrova i Vukomanović Željana iz Doboja. Nakon provedenog postupka licitacije postignuta je konačna prodajna cijena vikendice od 37 m2, sa pripadajućim zemljištem, od 15.000 KM a kupac navedene vikendice je Vukomanović Željana iz Doboja.
  Istom kupcu prodata je i druga vikendica i to po početnoj prodajnoj cijeni od 16.442,88 KM.

 • KONSTITUISANI SAVJETI MJESNIH ZAJEDNICA
  Petrovo, 16.12.2014

  U periodu od 03. do 15. decembra u svim mjesnim zajednicama opštine Petrovo održane su konstututivne sjednice Savjeta, na kojima su konstituisni Savjeti i izabrani novi predsjednici. Za predsjednika Savjeta mjesnih zajednica izabrani su:
  1. Mjesna zajednica Petrovo – Milorad Mihajlović;
  2. Mjesna zajednica Kakmuž – Milenko Aleksić;
  3. Mjesna zajednica Karanovac – Branislav Radić;
  4. Mjesna zajednica Sočkovac – Stojan Polugić;
  5. Mjesna zajednica Porječina – Brano Marjanović;
  6. Mjesna zajednica Kaluđerica – Milenko Petković Menka;
  7. Mjesna zajednica Krtova – Svetislav Radić.

 • DANAS UZORKOVANJE VODE NA SVIM IZVORIŠTIMA U OPŠTINI PETROVO
  Petrovo, 15.12.2014

  Nakon što je u petak 12. decembra na ruke načelnika opštine Petrovo stigla obavijest Agencije za sigurnost hrane BiH da je u vodi uzorkovanoj u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Petrovu pronađena koncentracija žive 20 puta veća od dozvoljene, stanovništbvo naše opštine o tome hitno je obaviješteno svim dostupnim vidovima komunikacije. Šta je poduzeto na rješavanju ovog problema u nedjelju smo pitali načelnika opštine Petrovo Ozrena Petkovića:
  „Mi smo odmah obavijestili sve relevantne institucije na području naše opštine i hitno smo poduzeli sve neophodne mjere. Izvorište „Jama“ isključeno je iz vodosistema, stanje se prati, kontroliše, i u saradnji sa relevantnim institucijama i stručnjacima rješavaćemo ovaj problem. Sigurno je da voda iz ovog izvorišta neće ići u vodosistem sve dok ne bude ispravna na sve analize“, rekao je Petković.

 • ELEKTRIČNI UREĐAJI ZA ŠEST POPLAVLJENIH PORODICA
  Petrovo, 14.12.2014

  Zahvaljujući projektu „PRO budućnost“ šest porodica iz opštine Petrovo, koje su pretrpjele materijalne štete na stambenim objektima prilikom poplava proteklog ljeta, dobile su električne štednjake odnosno frižidere. Projekat nabavke električnih uređaja aplicirala je grupa mladih iz opštine Gračanica.

 • VODA SA IZVORIŠTA "JAMA" NIJE ZA PIĆE !
  Petrovo, 12.12.2014

  Zbog povećane koncentracije žive u uzorcima vode uzetim u prostorijama Osnovne škole "Vuk Karadžić" Petrovo voda sa izvorišta "Jama" nije za piće do daljnjeg!

 • Više vijesti...

Online Dokumenti