administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • SADI SE VIŠE OD 15 000 SADNICA
  Petrovo, 29.3.2017

  Do polovine aprila na površini od šest hektara u opštini Petrovo biće zasađeno 12 hiljada sadnica crnog i 3 hiljade bijelog bora. Pošumljavanje terena, koje podrazumijeva isporuku sadnica, pripremu terena, sadnju i trogodišnju njegu, obaviće „Centar za sjemensko-rasadničku proizvodnju“ Doboj.

 • NASTAVAK DOBRE SARADNJE SA LOT TIMOM DOBOJ
  Petrovo, 28.3.2017

  Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković danas je ugostio novog komandanta EUFOR LOT tima Doboj Poljskih oružanih snaga, kapetana Tomasza Gabrycha, sa kojim je razgovarao o političko-ekonomskoj situaciji u lokalnoj zajednici, prednostima i problemima sa kojima se susreće.

 • PROMOVISANA „DOLARSKA ŽAOKA“
  Petrovo, 24.3.2017

  U organizaciji JU„Kulturno-turistički i sportski centar“ u Petrovu je sinoć održana promocija romana „Dolarska žaoka“ autora Predraga Bojinovića iz Doboja.
  Političko-ekonomski triler o mogućim izvorištima poslednje ekonomske krize, „Dolarska žaoka“ postavlja pitanja i daje određene odgovore, prije svega o tome da li je sve u svijetu onako kako vidimo ili postoji nešto iza. Knjiga, kako kaže autor, govori o dolarskoj prevari koja nam se dešava zadnjih 30-40 godina.

 • SISTEMATSKA DERATIZACIJA OD 21. DO 31. MARTA
  Petrovo, 17.3.2017

  Na osnovu postignutog sporazuma sa nadležnim organima opštine Petrovo, preduzeće „Sanitarac“ Vlasenica, u periodu od 21. do 31. Marta, izvršiće sistematsku deratizaciju na području opštine.

 • OKONČANI RADOVI NA SANACIJI DOMA KULTURE U KARANOVCU
  Petrovo, 16.3.2017

  U Karanovcu je danas obavljen tehnički prijem i primopredaja objekta Doma kulture, odnosno radova izvedenih na sanaciji objekta. Dokument o završnoj inspekciji potpisali su Nermina Klokić kao UNDP-ov nadzorni organ, Mladen Nikić kao zamjenik načelnika opštine Petrovo i Zoran Lalović, predstavnik firme „Progres“ d.o.o. koja je bila izvođač radova.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti