administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • ODRŽANA ČETVRTA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE
  Petrovo, 24.2.2017

  U Petrovu je danas održana četvrta sjednica Skupštine opštine na kojoj je data saglasnost na cjenovnik komunalnih proizvoda i usluga JKP „Voda“ Petrovo, po kome je, između ostalog, došlo do povećanja cijena odvoza smeća i isporuke vode. Odvoz smeća iz domaćinstava, umjesto dosadašnjih pet, plaćaće se sedam maraka, sa izuzetkom domaćinstava sa samo jednim članom, gdje je cijena ostala nepromijenjena. Kada je u pitanju isporuka vode građanima koji imaju ugrađen vodomjer cijena je sa pola marke po metru kubnom povećana na 0,7 KM dok će oni koji nemaju ugrađen vodomjer plaćati paušal, i to umjesto dosadašnjih tri ipo sedam maraka po članu porodice. Komunalne usluge poskupile su i za privredne subjekte jer je preduzeće, kako je istakao direktor, sa dosadašnjim cjenovnikom, svakog mjeseca išlo u gubitak.

 • OBAVJEŠTENJE
  Petrovo, 17.2.2017

  Obavještavamo zainteresovane poljoprivredne proizvođače da opština Petrovo u saradnji sa firmom „AGRONA“ d.o.o. Živinice, organizuje zajednički radni sastanak na realizaciji projekta organizacije uzgoja i otkupa krastavaca kornišona na prostoru naše opštine.

  Radni sastanak će se održati u četvrtak 23.02.2017.godine u prostorijama opštinskog restorana „CEDAM“ u Petrovu, sa početkom u 17,00 časova.

 • ZLATNIK KONAČNO DOČEKAO PRVU BEBU
  Petrovo, 13.2.2017

  Načelnik opštine Petrovo danas je posjetio porodicu Mijatović iz Karanovca kako bi njihovu kćerkicu Miu, prvu bebu rođenu u ovoj godini na teritoriji ove opštine, darivao zlatnim dukatom.

 • PREZENTOVAN PROJEKAT BUDUĆEG BANJSKO-TURISTIČKOG KOMPLEKSA
  Petrovo, 9.2.2017

  U Petrovu su danas predstavnici kompanije „Milojević-Gilje gas“ d.o.o. Bijeljina, novi vlasnici „Termi-Ozren“ u Kakmužu, prezentovali idejno rješenje novog banjsko-turističkog kompleksa. Kako je najavljeno savremni kompleks sa tri otvorena i četiri zatvorena bazena, hotelom kapaciteta oko 140 ležajeva, restoranom, svečanom salom kapaciteta 700 mjesta, kao i brojnim pratećim sadržajima, biće u potpunosti izgrađen do kraja 2018. godine.

 • NOVI ULTRAZVUČNI APARAT U DZ "OZREN" PETROVO
  Petrovo, 2.2.2017

  Domu zdravlja "Ozren" u Petrovu danas je isporučen novi ultrazvučni aparat nabavljen u sklopu projekta "Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH", vrijednosti oko 24.000 KM.
  Za nabavku ultrazvučnog aparata 17.000 KM izdvojio je Fond za razvoj lokalne zajednice UNDP-a, a opština Petrovo 7.000 KM.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti