administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • ZBOG ODLUKE VLADE RS MANJE OPŠTINE DOVEDENE PRED STEČAJ
  Petrovo, 25.7.2014

  Opstanak značajnog broja opština u Republici Srpskoj, među kojima je i opština Petrovo, doveden je u pitanje nakon odluke Vlade Republike Srpske da smanji koeficijente raspodjele sredstava od indirektnih poreza. Kako bi pokušali spasiti svoje lokalne zajednici u Petrovu su se juče okupili načelnici odnosno predstavnici dvadeset jedne opštine.

 • PODIJELJENI VAUČERI ZA POPLAVLJENE ČIJA JE ŠTETA VEĆA OD 5000 MARAKA
  Petrovo, 16.7.2014

  U Petrovu su danas podijeljene platne kartice po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske za 23 korisnika kojima je tokom majskih poplava pričinjena šteta veća od 5.000 KM.

 • POTPISANI UGOVORI ZA REALIZACIJU PROJEKATA OMLADINSKE BANKE
  Petrovo, 14.7.2014

  Iz fonda Omladinske banke Petrovo za ovu godinu biće izdvojeno 8.046 KM za finansiranje šest projekata neformalnih grupa mladih iz ove opštine. Ukupna vrjednost projekata je 16.966 KM a razliku sredstava od 8.920 KM mladi će obezbijediti svojim doprinosom.

 • ZAKAZANA JAVNA RASPRAVA O NACRTU STRATEŠKOG PLANA RAZVOJA OPŠTINE
  Petrovo, 4.7.2014

 • NACRT STRATEŠKOG PLANA RAZVOJA OPŠTINE UPUĆEN U JAVNU RASPRAVU
  Petrovo, 1.7.2014

  Na šesnaestoj redovnoj sjednici Skupštine opštine Petrovo, održanoj 26.06.2014. godine, u javnu raspravu upućen je nacrt Strateškog plana razvoja opštine 2014.-2019. godina. Kako je navedeno u zaključku, koji su usvojili odbornici, riječ je o dokumentu kojim se uređuju pitanja koja su od posebnog značaja za građane opštine Petrovo, te je stoga neophodno izvršiti konsultacije sa zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i građanima na području opštine.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti