administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • U TOKU SANACIJA ZVIJEZDINIH SVLAČIONICA
  Petrovo, 26.10.2016

  U sklopu projekta „Zajedno danas za ljepše sutra“ u Kakmužu se vrši sanacija prostorija svlačionice FK „Zvijezda“ Kakmuž, koju pored fudbalera koriste i Stonoteniski klub“Ozren“ Kakmuž-Petrovo i fudbalerke ŽFK „Sloga“ Kakmuž-Petrovo.

 • POTPORNI ZID NA GROBLJU U VOLUJAKU
  Petrovo, 24.10.2016

  Na groblju Volujak u Mjesnoj zajednici Kakmuž nedavno su završeni radovi na izgradnji potpornog zida, koji je spriječio dalje odronjavanje zemljišta. Betonski zid urađen je u dužini od 40 metara, visine 1,20 metara i debljine 20 cm. Sredstva za izgradnju zida u iznosu od 4.992,39 23KM izdvojena su iz budžeta opštine Petrovo a radove je izvela firma „Pejić gradnje“ iz Petrova.

 • NAČELNIK OPŠTINE UGOSTIO KOMANDANTA EUFOR LOT TIMA DOBOJ
  Petrovo, 24.10.2016

  Komandant EUFOR LOT tima Doboj Poljskih oružanih snaga, kapetan Maciej Gurecki posjetio je danas opštinu Petrovo, gdje je sa načelnikom opštine Ozrenom Petkovićem razgovarao o ekonomsko-političkoj situaciji u ovoj opštini. Petković je gostu iz Poljske poželio puno uspjeha na funkciji koju obavlja i izrazio nadu da će biti nastavjena dobra saradnja opštine Petrovo i Poljskog tima EUFOR-a, kakva je bila sa prethodnom komandom.

 • ASFALTIRANO CRKVENO DVORIŠTE I NEMANJIĆEVA ULICA U PETROVU
  Petrovo, 19.10.2016

  U Petrovu su danas završeni radovi na asfaltiranju dvorišta crkve Pokrova Presvete Bogorodice i Nemanjićeve ulice, kao i puta pored rijeke Prenje do „Limeksa“ u Karanovcu. Sredstva su obezbijedili građani i opština po principu marka na marku.

 • PROSLAVLJEN MIHOLJDAN, DAN I KRSNA SLAVA OPŠTINE PETROVO
  Petrovo, 12.10.2016

  Treći pješadijski /Republika Srpska/ puk Oružanih snaga BiH ovogodišnji je dobitnik najvišeg priznanja opštine Petrovo, Povelje opštine, koja je uručena na današnjoj svečanoj sjednici Skupštine opštine. Ova vojna formacija koja njeguje, baštini i čuva postojanje i djela Vojske Republike Srpske ove godine je centralnu proslavu Vidovdana organizovala upravo u opštini Petrovo, iskazavši time veliku čast svim građanima ove lokalne zajednice ali i cijelog Ozrena, koji su za stvaranje Republike Srpske dali više od sedam stotina najboljih sinova.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti