administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • POČINJE NOVI CIKLUS OBUKE KROZ PROGRAM „BILD-IT“
  Petrovo, 1.2.2016

  Predstavnici nevladine organizacije „BILD“ iz Doboja danas su u Petrovu održali sastanak sa potencijalnim kandidatima za obuku za programere. Naime, svim građanima opštine Petrovo, starosti od 20 do 35 godina, ova organizacija nudi besplatnu obuku koja će im omogućiti da postanu programeri u jednoj od prestižnih IT kompanija u regionu. Polaznici iz opštine Petrovo, koji budu odabrani da pohađaju obuku, imaće besplatan i prevoz, jer sredstva za ove troškove iz budžeta izdvaja opština Petrovo.
  Zainteresovani za ovaj program mogu se prijaviti i putem internet stranice: www.mozemo.ba

 • OBAVJEŠTENJE ZA POLJOPRIVREDNIKE ZAINTERESOVANE ZA UZGOJ KRASTAVACA KORNIŠONA
  Petrovo, 1.2.2016

  REPUBLIKA SRPSKA
  OPŠTINA PETROVO
  NAČELNIK OPŠTINE
  Referat za poljoprivredu

  OBAVJEŠTENJE

  Obavještavamo zainteresovane poljoprivredne proizvođače da opština Petrovo, u saradnji sa firmom „Agrona“ d.o.o. Živinice, organizuje zajednički radni sastanak vezan za realizaciju projekta organizacije uzgoja i otkupa krastavaca kornišona na prostoru opštine Petrovo u 2016. godini.
  Firma „Agrona“ d.o.o. Živinice bavi se organizovanjem uzgoja, otkupom i preradom krastavaca kornišona, te je izrazila interes za poslovnu saradnju i ove godine na teritoriji opštine Petrovo.
  Radni sastanak predstavnika firme „Agrona“ i predstavnika opštine Petrovo sa zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima će se održati u četvrtak 11. februara 2016. godine s početkom u 17:00 časova u prostorijama restorana „Cedam“ u zgradi opštine.

 • INFORMACIJA O PREGOVARAČKOM POSTUPKU BEZ OBJAVE OBAVJEŠTENJA ZA DODATNE RADOVE
  Petrovo, 1.2.2016

 • ODRŽANA TRINAESTA MANIFESTACIJA „IZBOR SPORTISTE GODINE OPŠTINE PETROVO“
  Petrovo, 28.1.2016

  Fudbaler „Zvijezde“ iz Kakmuža Dejan Tomić najbolji je sportista opštine Petrovo u 2015. godini. Svojim velikim angažovanjem sa ostalim suigračima u sezoni 2014/2015, napravio je veliki preokret i klub vratio u viši rang takmičenja, a prošlu jesenju polusezonu završili su na prvom mjestu na tabeli.
  „Velika je čast i zadovoljstvo dobiti ovo priznanje ali istovremeno ono predstavlja i motiv i obavezu da i u tekućoj godini ostvarim iste ili još bolje rezultate. Naša najveća želja je da se klub vrati u regionalnu ligu, gdje realno i pripada, i vjerujem da ćemo to i uspjeti, a posebno naglašavam važnost rada sa omladinskim kategorijama, jer bez djece nema opstanka kluba“, istakao je Dejan Tomić.
  Za najuspješniji sportski kolektiv u 2015. godini proglašen je FK „Zvijezda“ Kakmuž.
  „Ovo je prvi put da smo proglašeni za najbolji sportski kolektiv opštine Petrovo. Dugim radom i trudom stvorili smo jedan kvalitetan tim koji je pokazao svoje znanje i dokazali smo da smo najzdraviji kolektiv koji će sigurno u narednom periodu zabilježiti još bolje rezultate“, istakao je predsjednik uprave FK „Zvijezda“ Milenko Stjepanović.

 • NAČELNIK UPRILIČIO TRADICIONALNI PRIJEM ZA SVEŠTENSTVO I MONAŠTVO
  Petrovo, 28.1.2016

  Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković danas je upriličio tradicionalni prijem kom su prisustvovali nastojatelj manastira Ozren arhimandrit Danilo, protojerej stavrofor Nikola Pekić i jerej Davor Petković.
  “Ovom prilikom smo sa nečelnikom opštine i rukovodstvom Skupštine opštine razmotrili situaciju iz proteklih godinu dana i jedinstveni smo u mišljenju da je saradnja između Srpske pravoslavne crkve i opštinskih vlasti bila dobra. Dogovorili smo i buduće zajedničke korake, tako da vjerujem da ćemo i u godini koja je pred nama, na dobrobit stanovništva i rukovodstva opštine i Srpske pravoslavne crkve, uz božiju pomoć, imati odličnu saradnju i rezultate. Znamo da opština, na žalost, nije u mogućnosti da nam pomogne onoliko koliko nama treba, zato ćemo se svako na svom prostoru truditi da i iz drugih izvora, a ne samo od opštine, obezbijedimo sredstva kako bismo sve crkvene objekte uredili za prijatan boravak svakom vjerniku“, istakao je protojerej stavrofor Nikola Pekić.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti