administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • VASKRŠNJA ČESTITKA
  Petrovo, 27.4.2016

 • „ŠIRBEGOVIĆ“ UKLANJA OTPADNI MATERIJAL SVOJE FIRME IZ KORITA RIJEKE SPREČE
  Petrovo, 26.4.2016

  Firma „Širbegović“ iz Gračanice angažovaće rovokopač koji će otpadni materijal u koritu i u neposrednoj blizini obale rijeke Spreče pomjeriti dalje od rijeke. Taj posao će biti završen do kraja ove sedmice.
  Ovo je dogovoreno na današnjem sastanku načelnika opštine Petrovo Ozrena Petkovića sa vlasnikom kompanije „Širbegović“ Farukom Širbegovićem. Sastanku su prisustvovali i načelnica opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Mira Katanić i predsjednik Savjeta MZ Karanovac Branislav Radić.

 • „FAB“ ODUSTAO OD MAJDANA
  Petrovo, 26.4.2016

  Opština Petrovo je danas (26.04.2016.) zaprimila obavještenje Ministarstva industrije, energetike i rudarstva RS da je privredno društvo „FAB“ iz federalne opštine Gračanica odustalo od izvođenja detaljnih geloških istraživanja tehničkog građevinskog kamena peridotita na lokalitetu „Prisoje-Bukvik-Majdan“ u Kakmužu.
  Kako je navedeno u obavještenju ministarstva ovim je prestalo da važi rješenje kojim je ministarstvo pomenutom privrednom društvu odobrilo izvođenje detaljnih geoloških istraživanja.

 • OŽIVLJAVAJU KAKMUŠKE TERME
  Petrovo, 25.4.2016

  Nakon brojnih aktivnosti vezanih za oživljavanje banje „Terme-Ozren“, koje je u proteklih više od godinu dana provela opština Petrovo na čelu sa načelnikom opštine u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizma RS, konačno se došlo na korak do rješenja. Naime, danas u 14:00 časova u prostorijama Ministarstva trgovine i turizma RS u Banja Luci održaće se prezentacija projekta predstavnika kompanije „Milojević-Gilje Gas“ d.o.o. Bijeljina, kao potencijalnog investitora u a.d. „Terme-Ozren“ Petrovo-Kakmuž.

 • PRVA UTAKMICA POD REFLEKTORIMA NA STADIONU LUŽANJAK
  Petrovo, 22.4.2016

  Večeras su pobratimi iz Petrova i Borova (FK "Ozren" i NK "Sloga" ) odigrali prvu utakmicu pod reflektorima na stadionu Lužanjak u Petrovu. Nesvakidašnji sportski događaj privukao je veliki broj publike koja je podjednako navijala za oba kluba. Pravdu na terenu sa glavnim sudijom Jugoslavom Jokićem dijelili su načelnici/pobratimi: Ozren Petković i Zoran Baćanović.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti