administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • POČELA IZGRADNJA „SUVOG MOSTA“ U KARANOVCU
  Petrovo, 23.4.2015

  U Karanovcu je počela izgradnja „suvog mosta“, odnosno propusta koji će spriječiti buduće plavljenje ovog naselja usljed izlivanja rijeke Spreče. Predviđeno je da radovi budu završeni u narednih 60 dana a izvođač radova je firma „Simpro gradnje“ iz Doboja.

 • MJESEC APRIL I OVE GODINE U ZNAKU ČIŠĆENJA I UREĐENJA OKOLINE
  Petrovo, 22.4.2015

  Proljećno uređenje životne sredine u našoj opštini i ove godine se provodi u sklopu akcije „April – mjesec čistoće“ , koju organizuje Opštinska uprava u saradnji sa JKP „Voda“ Petrovo. Na sastanku načelnika opštine i direktora komunalnog preduzeća sa predsjednicima Savjeta Mjesnih zajednica i predstavnicima javnih institucija i nevladinih organizacija, održanom juče, dogovoreno je da svi predsjednici u svojim Mjesnim zajednicma kao i nevladine organizacije i udruženja sa svojim članstvom, organizuju akcije čišćenja i uređenja, a od komunalnog preduzeća imaće podršku u vidu nabavke vreća za smeće i rukavica te besplatnog odvoza prikupljenog otpada.

 • U PETROVU ODRŽANA AKCIJA BESPLATNOG MJERENJA ŠEĆERA U KRVI
  Petrovo, 22.4.2015

  U Petrovu su juče građani imali priliku da besplatno kontrolišu vrijednost šećera u krvi, da saznaju šta je to dijabetes, kakvi su simptomi ove bolesti, komplikacije koje može prouzrokovati ali i kako preventivno djelovati da do ovog oboljenja ne bi došlo. Priliku da kontrolišu šećer u krvi iskoristili su brojni građani Petrova.

 • UB, MIONICA, PETROVO I LOPARE U ZAJEDNIČKOM PROJEKTU
  Petrovo, 21.4.2015

  Predstavnici opština Ub i Mionica iz Republike Srbije boravili su danas u radnoj posjeti opštini Petrovo gdje su sa načelnikom opštine razgovarali o mogućnostima zajedničkog apliciranja projekata u okviru Prekograničnog programa Srbija – Bosna i Hercegovina, a po javnom pozivu koji je raspisala Delegacija Evropske Unije u BiH i Srbiji.

 • KOMANDANT TIMA ZA VEZU EUFOR-А POSJETIO OPŠTINU PETROVO
  Petrovo, 21.4.2015

  Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković danas je upriličio prijem za majora Petra Smigielskog (Piotr Smigielski), koji je nedavno preuzeo funkciju komandanta Tima za vezu poljskog kontingenta EUFOR-a u Doboju.
  Tema razgovora bile su štete koje su na teritoriji opštine Petrovo napravile prošlogodišnje poplave, ugroženost stanovništva opštine Petrovo kada su u pitanju površine zagađene minama, kao i problemi koje svake godine pravi izlivanje rijeke Spreče.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti