administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • OBAVJEŠTENJE ZA RODITELJE
  Petrovo, 20.7.2016

  Obavještavaju se roditelji djece rođene poslije 31.08.2015. godine, sa prebivalištem na teritoriji opštine Petrovo, da je u toku proces prijavljivanja mališana koji će u sklopu manifestacije "Gospojinske dječije radosti" na poklon dobiti bicikl.

 • POČELA SANACIJA LOKALNIH PUTEVA NA TERITORIJI OPŠTINE
  Petrovo, 19.7.2016

  Preduzeće „Rial šped“ iz Doboj Istoka, kao najbolji izabrani ponuđač za izvođenje radova po projektu „Asfaltiranje lokalnih puteva na teritoriji opštine Petrovo za 2016. godinu“, danas je započelo radove na sanaciji i asfaltiranju udarnih rupa u Karanovcu i Sočkovcu.

 • U KAKMUŠKIM TERMAMA VRIJEME KONAČNO PRESTALO DA STOJI
  Petrovo, 18.7.2016

  U „Termama Ozren“, čiji je vlasnik odnedavno kompanija „Milojević“ iz Srbije, danas su počeli pripremni radovi za izgradnju banjskog kompleksa.
  „Danas smo započeli omeđavanje naših parcela a planiramo da u septembru ozbiljnije krenemo sa radovima. Već smo dogovorili projektovanje kompletnog kompleksa, tako da ćemo odmah nakon izrade projekta podnijeti zahtjeve za dozvole i saglasnosti i krenuti sa gradnjom“, rekao je Zoran Jurošević, zamjenik direktora kompanije „Milojević“.

 • NAČELNIKU OPŠTINE PETROVO URUČENA PLAKETA 3. PJEŠADIJSKOG /REPUBLIKA SRPSKA/ PUKA
  Petrovo, 8.7.2016

  General Radovan Ilić, komandant 6. pješadijske brigade Oružanih snaga BiH, danas je u kasarni Kozara u Banja Luci uručio Plaketu 3. pješadijskog (Republika Srpska) puka načelniku opštine Petrovo Ozrenu Petkoviću. Ovo veliko priznanje, koje se dodjeljuje za izuzetne rezultate i koje je do sada dodijeljeno samo desetak puta, uključujući Plaketu dodijeljenu predsjedniku Republike, Petkoviću je dodijeljeno u znak zahvalnosti za pomoć u organizovanju centralne proslave Vidovdana – Krsne slave Vojske Republike Srpske, koja je održana na Ozrenu.

 • NAČELNIK OPŠTINE NAMJERAVA PREPORODITI ČAVČINOVAC
  Petrovo, 6.7.2016

  Lokalitet Čavčinovac, koji teritorijalno pripada Mjesnoj zajednici Kakmuž, a koji je u vlasništvu Republike Srpske, napušten je prije deset godina i o ovoj imovini niko ne vodi brigu. To je dovelo do toga da je centralni objekat, kao i svi prateći, u jako lošem stanju i trenutno je stanište stada koza. Kako je riječ o izuzetno atraktivnoj lokaciji, kojoj se, relativno dobrim makadamskim putevima, može doći iz tri pravca, pored koje protiče čisti planinski potok, koja ima dovedenu električnu energiju i trafo stanicu, a povrh svega izuzetno kvalitetno građen objekat dimenzija 10,50 x 30,30 metara, na sprat, načelnik opštine Petrovo odlučio je od nadležnih institucija Republike Srpske zatražiti da se vlasništvo nad ovom nekretninom prenese na opštinu Petrovo.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti