administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • PETROVO POSJETILA DELEGACIJA RUCZ RS
  Petrovo, 14.8.2014

  U posjeti opštini Petrovo danas je boravila delegacija Republičke uprave Civilne zaštite Republike Srpske, predvođena direktorom Veseljkom Elezom. Na sastanku sa načelnikom opštine Ozrenom Petkovićem Elez je upoznat sa razmjerama šteta koje su na teritoriji opštine napravile poplave i klizišta. Ocijenjeno je da je Petrovo jedna od lokalnih zajednica gdje su avgustovske poplave napravile najveće štete.

 • POMOĆ VOLONTERA IZ PADOVE
  Petrovo, 13.8.2014

  Volonteri iz italijanske provincije Padova obezbijediće sredstva za kupovinu udžbenika osnovcima iz porodica koje su pretrpjele štete u majskim i avgustovskim poplavama na području opštine Petrovo. Takođe, biće obezbijeđena i sredstva za kupovinu pogonskog goriva, kao pomoć lokalnoj zajednici u saniranju šteta na infrastrukturnim objektima. Ovo je dogovoreno na sastanku načelnika opštine Petrovo Ozrena Petkovića i predsjednice volonterske organizacije Komitet za održivi razvoj mira iz Padove Marijane Masiero.

 • PRO-BUDUĆNOST: POZIV ZA PRIJAVE PRIJEDLOGA PROJEKATA
  Petrovo, 13.8.2014

  Od 11. avgusta do 11. septembra 2014. godine otvoren je poziv za prijave prijedloga projekata u okviru projekta PRO-Budućnost. Projekt uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), implementira Catholic Relief Services (CRS) u saradnji sa Fondacijom Mozaik, Caritasom Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzla i Helsinškim parlamentom građana Banja Luka.

 • UKINUTO VANREDNO STANJE, NASTAVLJA SE POSAO NA EVIDENTIRANJU I SANACIJI ŠTETA
  Петрово, 11.8.2014

  U opštini Petrovo ukinuta je vanredna situacija, koja je proglašena 06. avgusta, odlučeno je na današnjoj sjednici Štaba za vanredne situacije. Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković istakao je da se voda iz poplavljenih područja povukla, da su kako-tako osposobljene putne komunikacije na teritoriji opštine, ali da se radovi nastavljaju i dalje.

 • ODLUKA O PRESTANKU VANREDNE SITUACIJE NA PODRUČJU OPŠTINE PETROVO
  Petrovo, 11.8.2014

 • Više vijesti...

Online Dokumenti