administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • ŠAHOVSKI TURNIR U RENOVIRANOM „CEDAMU“
  Petrovo, 26.7.2015

  Šahisti iz Petrova, Gračanice i Klokotnice danas su u „Cedamu“ odigrali šahovski turnir, čime je okončana realizacija projekta „Uređenje omladinskog kluba Cedam Petrovo“. Naime, neformalna grupa mladih iz optina Petrovo i Gračanica osmislila je projekat sanacije štete, koju su u „Cedamu“ nanijele prošlogodišnje poplave, a ujedno i nabavku stolova i stolica za šahiste, čiji se turniri održavaju u ovom prostoru.

 • ZAVRŠENA GRADNJA „SUVOG MOSTA“ U KARANOVCU
  Petrovo, 23.7.2015

  Projekat izgradnje „suvog mosta“ u Karanovcu, sufinansiran od strane Ambasade Kraljevine Norveške, Razvojnog programa Vlade RS i Opštine Petrovo, u završnoj je fazi. Naime, građevinski radovi su završeni i most se već koristi.
  U skladu sa zakonskim propisima slijedi završni izvještaj nadzornog organa, tehnički prijem, upotrebna dozvola i otvaranje mosta, odnosno formalna predaja objekta na korišćenje krajnjim korisnicima.
  U skladu sa potpisanim ugovorima i sporazumima o saradnji po završetku svih aktivnosti slijedi Finalni izvještaj (finansijski i narativni) davaocima grant sredstava i partnerima na projektu.

 • ZAHVALJUJUĆI PROJEKTU „PRO-BUDUĆNOST“ ZAVRŠENA SANACIJA PROSTORIJA SVLAČIONICE FK „OZREN“
  Petrovo, 15.7.2015

  Odigravanjem prijateljske utakmice između FK „Ozren“ Petrovo i NK „Orahovica 74“ iz Orahovice, na stadionu Lužanjak u Petrovu, juče je u završnu fazu ušao projekat „Sportom za zajedničku budućnot“. Riječ je o projektu koji je neformalna grupa mladih iz opštine Petrovo realizovala po javnom pozivu projekta „PRO-Budućnost“ a sredstva za realizaciju obezbijeđena su iz Fonda solidarnosti, namijenjenog za sanaciju šteta prouzrokovanih prošlogodišnjim prirodnim nepogodama.
  U sklopu projekta izvršena je sanacija prostorija svlačionice FK „Ozren“ Petrovo a nove prostorije prvi su koristili fudbaleri kluba domaćina i gosti iz Orahovice. Za sanaciju prostorija iz Fonda solidarnosti projekta „PRO-Budućnost“ obezbijeđeno je 8.995 KM.

 • FORUM ZA BEZBIJEDNOST ZAJEDNICE – MORA SE SPRIJEČITI DIVLJANJE POJEDINIH VOZAČA
  Petrovo, 15.7.2015

  Forum za bezbjednost zajednice Petrovo od Skupštine opštine Petrovo traži da na prvom narednom zasijedanju razmatra problematiku bezbjednosti u opštini Petrovo, posebno bezbijednosti učesnika u saobraćaju, kao i preispitivanje odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata. Ovo je, između ostalog, zaključeno na jučerašnjem zasijedanju Foruma.
  „Ne smijemo ostati slijepi i nijemi na divljanje pojedinih vozača na putevima u našoj opštini“, poručio je predsjednik Foruma Mladen Tomić.

 • SPORTOM ZA ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST
  Petrovo, 13.7.2015

 • Više vijesti...

Online Dokumenti