administracijaNačelnik Skupština Servis građanaPoslovni imenikGradski prevozGALERIJA SLIKAKontakt

 

Press centar

 
 • NOVI METRI ASFALTA
  Petrovo, 10.4.2014

  Iz budžeta opštine Petrovo izdvojeno je 15.679,17 KM za sufinansiranje asfaltiranja puta koji spaja ulice „23. Avgusta“ i „Studenčina“ i nekategorisanog prilaznog puta, u neposrednoj blizini firme „NAPCO BEDS FACTORY“ u Petrovu. Ukupna dužina puteva je 319 metara. Radove izvodi firma „Gramat“ iz Gračanice. Danas je asfaltiran jedan dio, dok će drugi, prilazni put, biti asfaltiran do kraja sedmice. Ukupna vrijednost investicije je oko 32.000 KM a sufinansijer je firma „NAPCO BEDS FACTORY“.

 • ZASAĐEN OGLEDNI VOĆNJAK NA LUŽANJKU
  Petrovo, 9.4.2014

  Na površini od tri dunuma zasađen je opštinski ogledni voćnjak u kome je 236 sadnica autohtonih sorti jabuke, šljive, kruške i trešnje.
  Voćnjak je podignut u prostoru nekadašnjeg Nastavnog centra na Lužanjku, koji je sada u vlasništvu opštine Petrovo. Namjera je da se sačuvaju autohtone ozrenske sorte voća, a voćarima iz ove opštine u budućnosti će biti omogućeno uzimanje mladica za podizanje vlastitih zasada.

 • DRUGI O NAMA - SAJT MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE RS
  Petrovo, 8.4.2014

 • UGOVOR SA JOŠ PETORO VOLONTERA
  Petrovo, 31.3.2014

  Tri profesora razredne nastave, jedan profesor engleskog jezika i jedan diplomirani socijani pedagog potpisali su danas ugovor sa načelnikom opštine o obavljanju volontersog rada. Potpisani su i ugovori između opštine i OŠ „Vuk Karadžić“ Petrovo i Centra za socijalni, rad jer će profesori volonterski rad obavljati u školi a socijalni pedagog u Centru za socijalni rad.

 • OBILJEŽEN SVJETSKI DAN BUBREGA
  Petrovo, 28.3.2014

  Povodom svjetskog dana bubrega Udruženje dijaliznih i transplantiranih hroničnih bubrežnih bolesnika iz regije Doboj u Petrovu je organizovalo dijeljenje informativnog materijala o hroničnoj bubrežnoj bolesti i o faktorima rizika za nastanak oštećenja bubrega i kardio-vaskularnih bolesti.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti