АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА „СУВОГ МОСТА“ У КАРАНОВЦУ
  Петрово, 23.4.2015

  У Карановцу је почела изградња „сувог моста“, односно пропуста који ће спријечити будуће плављење овог насеља усљед изливања ријеке Спрече. Предвиђено је да радови буду завршени у наредних 60 дана а извођач радова је фирма „Симпро градње“ из Добоја.

 • МЈЕСЕЦ АПРИЛ И ОВЕ ГОДИНЕ У ЗНАКУ ЧИШЋЕЊА И УРЕЂЕЊА ОКОЛИНЕ
  Петрово, 22.4.2015

  Прољећно уређење животне средине у нашој општини и ове године се проводи у склопу акције „Април – мјесец чистоће“ , коју организује Општинска управа у сарадњи са ЈКП „Вода“ Петрово. На састанку начелника општине и директора комуналног предузећа са предсједницима Савјета Мјесних заједница и представницима јавних институција и невладиних организација, одржаном јуче, договорено је да сви предсједници у својим Мјесним заједницма као и невладине организације и удружења са својим чланством, организују акције чишћења и уређења, а од комуналног предузећа имаће подршку у виду набавке врећа за смеће и рукавица те бесплатног одвоза прикупљеног отпада.

 • У ПЕТРОВУ ОДРЖАНА АКЦИЈА БЕСПЛАТНОГ МЈЕРЕЊА ШЕЋЕРА У КРВИ
  Петрово, 22.4.2015

  У Петрову су јуче грађани имали прилику да бесплатно контролишу вриједност шећера у крви, да сазнају шта је то дијабетес, какви су симптоми ове болести, компликације које може проузроковати али и како превентивно дјеловати да до овог обољења не би дошло. Прилику да контролишу шећер у крви искористили су бројни грађани Петрова.

 • УБ, МИОНИЦА, ПЕТРОВО И ЛОПАРЕ У ЗАЈЕДНИЧКОМ ПРОЈЕКТУ
  Петрово, 21.4.2015

  Представници општина Уб и Мионица из Републике Србије боравили су данас у радној посјети општини Петрово гдје су са начелником општине разговарали о могућностима заједничког аплицирања пројеката у оквиру Прекограничног програма Србија – Босна и Херцеговина, а по јавном позиву који је расписала Делегација Европске Уније у БиХ и Србији.

 • КОМАНДАНТ ТИМА ЗА ВЕЗУ ЕУФОР-A ПОСЈЕТИО ОПШТИНУ ПЕТРОВО
  Петрово, 21.4.2015

  Начелник општине Петрово Озрен Петковић данас је уприличио пријем за мајора Петра Смигиелског (Piotr Smigielski), који је недавно преузео функцију команданта Тима за везу пољског контингента ЕУФОР-а у Добоју.
  Тема разговора биле су штете које су на територији општине Петрово направиле прошлогодишње поплаве, угроженост становништва општине Петрово када су у питању површине загађене минама, као и проблеми које сваке године прави изливање ријеке Спрече.

 • Више вијести...

Документи