АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ОДРЖАНА ДЕСЕТА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ
  Петрово, 23.2.2018

 • ПОМОЋ ПОЉСКИХ ВОЈНИКА ЗА ДВИЈЕ ПОРОДИЦЕ
  Петрово, 2.2.2018

  Припадници пољског контингента ЕУФОР-а данас су довезли помоћ у виду прехрамбено-хигијенских артикала за породицу Ђурановић Саше из Петрова и Марјановић Руже из Какмужа. Помоћ су прикупили војници и команданти личним средствима, јер желе, како кажу, да их се и послије окончања њихове мисије у БиХ овдашње становништво сјећа по лијепим гестама. Породице којима је уручена помоћ одабране су након консултација са ОО Црвеног крста и Центром за социјални рад Петрово.

 • ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЈКП "ВОДА"
  Петрово, 25.1.2018

 • САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
  Петрово, 18.1.2018

  Поводом проблема у водоснабдијавању мјештана Сочковца и дијела Какмужа који се водом снабдијевају са изворишта Врела, обавјештавамо јавност да су јутрос предузете најхитније мјере за превазилажење настале ситуације. Урађено је следеће:

 • МИНИСТАРСТВО НЕМА ПАРА ЗА САНАЦИЈУ ШТЕТА ОД ОЛУЈЕ
  Петрово, 5.1.2018

  Општина Петрово, односно њени грађани који су претрпјели штете од олујног вјетра 11. и 12. децембра прошле године, неће добити никакву финансијску помоћ од Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске. На захтјев за финансијску помоћ, који је начелник општине упутио поменутом министарству, одговорено је да, осим планираних два милиона за све неразвијене општине Српске, министарство нема других извора финансирања те не може удовољити захтјеву из Петрова.

 • Више вијести...

Документи