АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА
  Петрово, 27.4.2016

 • „ШИРБЕГОВИЋ“ УКЛАЊА ОТПАДНИ МАТЕРИЈАЛ СВОЈЕ ФИРМЕ ИЗ КОРИТА РИЈЕКЕ СПРЕЧЕ
  Петрово, 26.4.2016

  Фирма „Ширбеговић“ из Грачанице ангажоваће ровокопач који ће отпадни материјал у кориту и у непосредној близини обале ријеке Спрече помјерити даље од ријеке. Тај посао ће бити завршен до краја ове седмице.
  Ово је договорено на данашњем састанку начелника општине Петрово Озрена Петковића са власником компаније „Ширбеговић“ Фаруком Ширбеговићем. Састанку су присуствовали и начелница општинског Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Мира Катанић и предсједник Савјета МЗ Карановац Бранислав Радић.

 • „ФАБ“ ОДУСТАО ОД МАЈДАНА
  Петрово, 26.4.2016

  Општина Петрово је данас (26.04.2016.) запримила обавјештење Министарства индустрије, енергетике и рударства РС да је привредно друштво „ФАБ“ из федералне општине Грачаница одустало од извођења детаљних гелошких истраживања техничког грађевинског камена перидотита на локалитету „Присоје-Буквик-Мајдан“ у Какмужу.
  Како је наведено у обавјештењу министарства овим је престало да важи рјешење којим је министарство поменутом привредном друштву одобрило извођење детаљних геолошких истраживања.

 • ОЖИВЉАВАЈУ КАКМУШКЕ ТЕРМЕ
  Петрово, 25.4.2016

  Након бројних активности везаних за оживљавање бање „Терме-Озрен“, које је у протеклих више од годину дана провела општина Петрово на челу са начелником општине у сарадњи са Министарством трговине и туризма РС, коначно се дошло на корак до рјешења. Наиме, данас у 14:00 часова у просторијама Министарства трговине и туризма РС у Бања Луци одржаће се презентација пројекта представника компаније „Милојевић-Гиље Гас“ д.о.о. Бијељина, као потенцијалног инвеститора у а.д. „Терме-Озрен“ Петрово-Какмуж.

 • ПРВА УТАКМИЦА ПОД РЕФЛЕКТОРИМА НА СТАДИОНУ ЛУЖАЊАК
  Петрово, 22.4.2016

  Вечерас су побратими из Петрова и Борова (ФК "Озрен" и НК "Слога" ) одиграли прву утакмицу под рефлекторима на стадиону Лужањак у Петрову. Несвакидашњи спортски догађај привукао је велики број публике која је подједнако навијала за оба клуба. Правду на терену са главним судијом Југославом Јокићем дијелили су начелници/побратими: Озрен Петковић и Зоран Баћановић.

 • Више вијести...

Документи