АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ВАТРОГАСЦИ ДОБИЛИ НОВУ ОПРЕМУ
  Петрово, 23.11.2017

  Комплет униформи за 15 припадника ДВЈ Петрово, ГПС уређај, торбе са комплетима прве помоћи и носила за транспорт повријеђених, шатор за ургентни прихват и смјештај унесрећених, лампе за ноћне потраге као и ротациона косачица за неприступачне терене, дио су опреме која је данас свечано предата Добровољној ватрогасној јединици, захваљујући којој ће убудуће ватрогасци, цивилна заштита и остали учесници у акцијама помоћи и спашавања бити значајно ефикаснији.

 • ЛОВЦИ НАЈАВИЛИ АКЦИЈЕ УКЛАЊАЊА ПАСА ЛУТАЛИЦА
  Петрово, 23.11.2017

  Ловачко удружење „Озрен“ Петрово, како је одлучено на сједници Управног одбора овог удружења, на захтјев Општинске управе организоваће акције уклањања паса луталица који се крећу без контроле по ловишту.

  Акције ће бити проведене три узастопне недјеље и то 26. новембра, 3. и 10. децембра.

 • ПРИПРЕМЕ ЗА ЗИМСКО ОДРЖАВАЊЕ ПУТЕВА
  Петрово, 14.11.2017

  Начелник општине Петрово Озрен Петковић са сарадницима одржао је данас састанак са предсједницима односно представницима Савјета свих седам мјесних заједница са подручја општине, на ком је разговарано о зимском одржавању путева и улица у предстојећој сезони.

 • ВЛАДА ЈАПАНА ОБЕЗБИЈЕДИЛА 800.000 МАРАКА ЗА ДЕМИНИРАЊЕ
  Петрово, 9.11.2017

  За три локалне заједнице у БиХ, међу којима је и општина Петрово, Влада Јапана обезбиједила је око 800.000 марака намијењених деминирању 337.491 м2 површине загађене минама. Грант уговора за пројекат подршке процесу деминирања у БиХ данас су, на свечаној церемонији уприличеној у амбасади Јапана у Сарајеву, потписали амбасадор Јапана Казуjа Огава (Kazuya Ogawa) и амбасадор Томаж Ловренчич, вршилац дужности директора ИТФ-а (Унапређење људске сигурности), непрофитне хуманитарне организације коју је основала Влада Словеније.
  Свечаној церемонији присуствовала је и амбасадор САД-а у БиХ Морин Кормак (Maureen Cormack), јер ће Амбасада САД-а пројекат суфинансирати са 24.000 евра.

 • НОВИ АСФАЛТ У УЛИЦИ ВЕЉКА ВУКОВИЋА
  Петрово, 20.10.2017

  Захваљујући предузећу „Геокоп“, које је и инвеститор и извођач радова, девет стотина четрдесет метара дужине Улице Вељка Вуковића у Петрову, у ширини од пет метара, под новим је слојем асфалта. Ријеч је о веома важној путној комуникацији којом је, поред путничког, усмјерен комплетан теретни саобраћај.

 • Више вијести...

Документи