АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • РЕГИСТРОВАНИ ПРВИ СЛУЧАЈЕВИ БОЛЕСТИ ПЛАВОГ ЈЕЗИКА
  Петрово, 6.10.2016

  У Сочковцу, на имању Здравка Чолића, анализом крви животиња потврђена је болест плавог језика код три грла оваца, што је први случај овог сточног обољења регистрован на подручју општине Петрово. Одмах након тога подручје општине проглашено је угроженим подручјем када је у питању ова болест оваца, коза и говеда. Јутрос је засиједао Локални центар за сузбијање заразне болести плавог језика и утврђене су смјернице даљег дјеловања, како би се брзом реакцијом и мјерама покушало сузбити ширење болести.

 • ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ У ОПШТИНИ ПЕТРОВО
  Петрово, 3.10.2016

  Грађани општине Петрово јуче су великом већином гласова за начелника општине изабрали кандидата Српске демократске странке Озрена Петковића, који је ову функцију обављао и у претходне четири године. Гласало је укупно 4.163 бирача а према прелиминарним, незваничним и некомплетним резултатима 2.520 гласача у општини Петрово свој глас дало је кандидату СДС-а за начелника општине Озрену Петковићу, 1179 њих гласало је за СНС-овог кандидата Здравка Савића док је кандидат ДНС-а Младен Никић добио 193 гласа. Петковић је тако убједљиво тријумфовао и, као и прије четири године, иза себе оставио противничке кандидате са разликом већом од 1.300 гласова.

 • ОБАВЈЕШТЕЊЕ ОПШТИНСКЕ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ РЕФЕРЕНДУМА О ДАНУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
  Петрово, 22.9.2016

  Општинска Комисија за спровођење републичког референдума о Дану Републике Српске обавјештава грађане општине Петрово да своје право да се изјасне о Дану Републике Српске 9. јануару, могу остварити на дан 25.09.2016. године у периоду од 07:00 до 19:00 часова, на 11 редовних гласачких мјеста и путем Мобилног тима за категорију лица која су везана за дом, на следећим локацијама:

 • САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
  Петрово, 19.9.2016

 • ОБАВЈЕШТЕЊЕ
  Петрово, 5.9.2016

 • Више вијести...

Документи