АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ЗБОГ ОДЛУКЕ ВЛАДЕ РС МАЊЕ ОПШТИНЕ ДОВЕДЕНЕ ПРЕД СТЕЧАЈ
  Петрово, 25.7.2014

  Опстанак значајног броја општина у Републици Српској, међу којима је и општина Петрово, доведен је у питање након одлуке Владе Републике Српске да смањи коефицијенте расподјеле средстава од индиректних пореза. Како би покушали спасити своје локалне заједници у Петрову су се јуче окупили начелници односно представници двадесет једне општине.

 • ПОДИЈЕЉЕНИ ВАУЧЕРИ ЗА ПОПЛАВЉЕНЕ ЧИЈА ЈЕ ШТЕТА ВЕЋА ОД 5000 МАРАКА
  Петрово, 16.7.2014

  У Петрову су данас подијељене платне картице по ваучер моделу Фонда солидарности за обнову Републике Српске за 23 корисника којима је током мајских поплава причињена штета већа од 5.000 КМ.

 • ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКАТА ОМЛАДИНСКЕ БАНКЕ
  Петрово, 14.7.2014

  Из фонда Омладинске банке Петрово за ову годину биће издвојено 8.046 КМ за финансирање шест пројеката неформалних група младих из ове општине. Укупна врједност пројеката је 16.966 КМ а разлику средстава од 8.920 КМ млади ће обезбиједити својим доприносом.

 • ЗАКАЗАНА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ СТРАТЕШКОГ ПЛАНА РАЗВОЈА ОПШТИНЕ
  Петрово, 4.7.2014

 • НАЦРТ СТРАТЕШКОГ ПЛАНА РАЗВОЈА ОПШТИНЕ УПУЋЕН У ЈАВНУ РАСПРАВУ
  Петрово, 1.7.2014

  На шеснаестој редовној сједници Скупштине општине Петрово, одржаној 26.06.2014. године, у јавну расправу упућен је нацрт Стратешког плана развоја општине 2014.-2019. година. Како је наведено у закључку, који су усвојили одборници, ријеч је о документу којим се уређују питања која су од посебног значаја за грађане општине Петрово, те је стога неопходно извршити консултације са заинтересованим органима, организацијама, удружењима и грађанима на подручју општине.

 • Више вијести...

Документи