АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • ПРОДАТЕ ДВИЈЕ ВИКЕНДИЦЕ У КАЛУЂЕРИЦИ
  Петрово, 18.12.2014

  Дана 17.12.2014. године одржана је лицитација за продају двије викендице у Мјесној заједници Калуђерица, власништво општине Петрово, и то викендица површине 37 м2 са припадајућим земљиштем површине 186 м2, са почетном продајном цијеном од 8.779,68 КМ и викендица површине 76 м2 са припадајућим земљиштем површине 249 м2, са почетном продајном цијеном од 16.442,88 КМ. На лицитацији су била присутна три учесника, и то: Ђурановић Драгић из Какмужа, Јовић Радислав из Петрова и Вукомановић Жељана из Добоја. Након проведеног поступка лицитације постигнута је коначна продајна цијена викендице од 37 м2, са припадајућим земљиштем, од 15.000 КМ а купац наведене викендице је Вукомановић Жељана из Добоја.
  Истом купцу продата је и друга викендица и то по почетној продајној цијени од 16.442,88 КМ.

 • КОНСТИТУИСАНИ САВЈЕТИ МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА
  Петрово, 16.12.2014

  У периоду од 03. до 15. децембра у свим мјесним заједницама општине Петрово одржане су констутутивне сједнице Савјета, на којима су конституисни Савјети и изабрани нови предсједници. За предсједника Савјета мјесних заједница изабрани су:
  1. Мјесна заједница Петрово – Милорад Михајловић;
  2. Мјесна заједница Какмуж – Миленко Алексић;
  3. Мјесна заједница Карановац – Бранислав Радић;
  4. Мјесна заједница Сочковац – Стојан Полугић;
  5. Мјесна заједница Порјечина – Брано Марјановић;
  6. Мјесна заједница Калуђерица – Миленко Петковић Менка;
  7. Мјесна заједница Кртова – Светислав Радић.

 • ДАНАС УЗОРКОВАЊЕ ВОДЕ НА СВИМ ИЗВОРИШТИМА У ОПШТИНИ ПЕТРОВО
  Петрово, 15.12.2014

  Након што је у петак 12. децембра на руке начелника општине Петрово стигла обавијест Агенције за сигурност хране БиХ да је у води узоркованој у Основној школи „Вук Караџић“ у Петрову пронађена концентрација живе 20 пута већа од дозвољене, становништбво наше општине о томе хитно је обавијештено свим доступним видовима комуникације. Шта је подузето на рјешавању овог проблема у недјељу смо питали начелника општине Петрово Озрена Петковића:
  „Ми смо одмах обавијестили све релевантне институције на подручју наше општине и хитно смо подузели све неопходне мјере. Извориште „Јама“ искључено је из водосистема, стање се прати, контролише, и у сарадњи са релевантним институцијама и стручњацима рјешаваћемо овај проблем. Сигурно је да вода из овог изворишта неће ићи у водосистем све док не буде исправна на све анализе“, рекао је Петковић.

 • ЕЛЕКТРИЧНИ УРЕЂАЈИ ЗА ШЕСТ ПОПЛАВЉЕНИХ ПОРОДИЦА
  Петрово, 14.12.2014

  Захваљујући пројекту „ПРО будућност“ шест породица из општине Петрово, које су претрпјеле материјалне штете на стамбеним објектима приликом поплава протеклог љета, добиле су електричне штедњаке односно фрижидере. Пројекат набавке електричних уређаја аплицирала је група младих из општине Грачаница.

 • ВОДА СА ИЗВОРИШТА "ЈАМА" НИЈЕ ЗА ПИЋЕ !
  Петрово, 12.12.2014

  Због повећане концентрације живе у узорцима воде узетим у просторијама Основне школе "Вук Караџић" Петрово вода са изворишта "Јама" није за пиће до даљњег!

 • Више вијести...

Документи