АдминистрацијаНачелник Скупштина Сервис грађанаПословни именикГрадски превозГАЛЕРИЈA СЛИКАКонтакт

 

Прес центар

 
 • НОВИ ВАТРОГАСНИ КАМИОН У ОКТОБРУ
  Петрово, 22.8.2016

  Општини Петрово, односно Добровољној ватрогасној јединици, у року од 60 дана биће испоручен нови ватрогасни камион, односно комбиновано навално ватрогасно возило. Уговор о набавци данас су потписали начелник општине Петрово Озрен Петковић и директор фирме „В&З Заштита“ из Бања Луке Зоран Јанковић. Укупна врједност возила је 351.170 марака, од чега је из буџета општине издвојено 16.170 КМ док је 335.000 марака обезбиједио Ватрогасни савез РС.

 • Одржана 33. сједница Скупштине општине – УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА
  Петрово, 8.8.2016

  У Петрову је данас одржана 33. редовна сједница Скупштине општине на којој је усвојен ребаланс општинског буџета, којим су буџетска средства ове локалне заједнице повећана за око 230.000 марака. Према усвојеном ребалансу укупна буџетска средства износе 2.610.070 марака умјесто досадашњег буџета који је износио 2.385.910 КМ, што је повећање за 9,4%. До повећања прихода, између осталог, дошло је код концесионих накнада од Геокопа, који експлоатише камен и Месер бх гаса. Нацрт документа прошао је јавне расптраве по Мјесним заједницама.

  „Након јавне расправе један дио приједлога од стране грађана уврштен је у буџет, такође уврштено је суфинансирање пројекта „Јачање улоге Мјесних заједница“, доградња школе у Карановцу као и суфинансирање набавке камиона за одвоз смећа“, истакао је начелник општине Озрен Петковић.

 • ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ
  Петрово, 20.7.2016

  Обавјештавају се родитељи дјеце рођене послије 31.08.2015. године, са пребивалиштем на територији општине Петрово, да је у току процес пријављивања малишана који ће у склопу манифестације "Госпојинске дјечије радости" на поклон добити бицикл.

 • ПОЧЕЛА САНАЦИЈА ЛОКАЛНИХ ПУТЕВА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ
  Петрово, 19.7.2016

  Предузеће „Риал шпед“ из Добој Истока, као најбољи изабрани понуђач за извођење радова по пројекту „Асфалтирање локалних путева на територији општине Петрово за 2016. годину“, данас је започело радове на санацији и асфалтирању ударних рупа у Карановцу и Сочковцу.

 • У КАКМУШКИМ ТЕРМАМА ВРИЈЕМЕ КОНАЧНО ПРЕСТАЛО ДА СТОЈИ
  Петрово, 18.7.2016

  У „Термама Озрен“, чији је власник однедавно компанија „Милојевић“ из Србије, данас су почели припремни радови за изградњу бањског комплекса.
  „Данас смо започели омеђавање наших парцела а планирамо да у септембру озбиљније кренемо са радовима. Већ смо договорили пројектовање комплетног комплекса, тако да ћемо одмах након израде пројекта поднијети захтјеве за дозволе и сагласности и кренути са градњом“, рекао је Зоран Јурошевић, замјеник директора компаније „Милојевић“.

 • Више вијести...

Документи